Vigtig nyhed om abonnement på Verdens Pinligste Far!

Vi har en stor nyhed til jer, som betyder, at vi kan fortsætte med at bringe jer endnu flere skøre og pinlige eventyr fra ‘Verdens Pinligste Far’. Nu indfører vi en ny abonnementsordning på Spotify for at sikre, at vi kan fortsætte med at levere højkvalitetsindhold til jer.

Læs mere på denne side på Spotify: https://podcasters.spotify.com/pod/show/verdens-pinligste-far/subscribe

Abonnementet vil give jer adgang til alle de tidligere episoder og vores nyeste eventyr. Vi har stadig nogle afsnit, der vil være tilgængelige gratis, så ingen går glip af vores sjove historier, men de fulde episoder vil fra nu af være en del af det nye abonnement. På den måde kan vi fortsætte med at skabe mange flere uforglemmelige øjeblikke til jeres børn.

Vi ved godt, at ændringer kan være svære, og vi forstår godt, hvis nogen af jer synes, at det er ærgerligt, at der nu skal betales for at få adgang til podcastens fulde indhold. Men vi håber virkelig, at I kan se værdien af denne ændring. Ved at tegne et abonnement er I med til at sikre, at vi kan blive ved med at lave flere historier fyldt med grin, pinligheder og eventyr – lige som vi alle elsker dem.

Prisen for abonnementet er så lav som muligt, så vi kan sikre, at så mange som muligt kan være med. Det er med jeres støtte, at ‘Verdens Pinligste Far’ kan fortsætte, og vi sætter utrolig stor pris på jer som en del af vores podcastfamilie. Sammen kan vi sikre mange flere stunder fyldt med skøre eventyr og sjove påfund, som både børn og voksne kan more sig over.

Hvis I har spørgsmål om, hvordan abonnementet fungerer, eller hvis I har andre bekymringer, er I altid velkomne til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe, og vi håber, at I stadig har lyst til at være med på rejsen sammen med os.

Tak fordi I lytter med og støtter Verdens Pinligste Far!

Bedste hilsner,
Simon
Verdens Pinligste Far

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Verdens Pinligste Far

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Skriv en kommentar